divendres, 26 de juny del 2015

Pràctica d'habilitats


Aquesta tarda, abans dels entrenaments, cada equip ha realitzat un exercici d'habilitat. L'objectiu d'aquesta activitat era doble: d'una banda, comprovar quin era el nivell del participant pel que fa a l'execució del bot, la passada i els canvis de direcció amb pilota; de l'altra, preparar un vídeo que en aquests moments s'està editant i que es publicarà properament. 



Ja tenim fets els grups d'entrenament!



Després de la reunió que varen mantenir la passada nit els directors tècnics i els entrenadors de basquetbol sobre l'elaboració dels grups d'entrenament, aquest matí cada jugador ja ha entrenat amb el seu equip del Campus. 


En aquesta primera sessió d'entrenaments, els entrenadors han començat a aplicar el pla de treball dels directors tècnics, basat en l'aprenentatge i el perfeccionament dels fonaments individuals del basquetbol. 


Cal tenir en compte que cada grup té unes característiques específiques, pel que la càrrega de treball i el grau de complexitat dels exercicis s'ajusten a les necessitats de cada participant. 


Una gimcana plena de reptes


Ahir a la nit, els jugadors del Campus Gaudeix del Bàsquet van participar en la primera activitat de lleure. Es tractava d'una gimcana, formada per deu proves, en què els deu grups (15 participants/grup) van haver de demostrar diverses habilitats (coordinació, força, etc.). Cadascuna d'aquestes proves era supervisada per un entrenador de basquetbol i posaven la qualificació al grup. 

La gimcana va tenir lloc a les instal·lacions de l'Alberg Era Garona i a diferents llocs de Salardú (plaça del pavelló municipal i ajuntament, entre d'altres). D'aquesta manera, els jugadors van poder conèixer aquest poble tan bonic i tranquil. 



Un cop els grups varen acabar les diferents proves, el director del Campus, el Sr. Menna Jarque Margenat, va reunir a tots els participants a les escales principals de l'alberg. Va donar la benvinguda a tots els jugadors i va recordar-los que la puntualitat és fonamental per a que es puguin dur a terme totes les activitats correctament. Va concloure el seu discurs desitjant-los una bona estada. 

Més tard, es va celebrar la primera sessió de control ordinària. El director va fer un balanç positiu del primer dia de Campus, felicitant a tots els membres de l'organització. Tot seguit, el coordinador, el Sr. Xavier Ventayol Lao, va assignar els torns i les pistes de joc que utilitzaran avui els participants (Salardú, Arties i Vielha); i, finalment, els directors tècnics es van reunir amb els entrenadors per acabar d'enllestir els grups d'entrenament.