divendres, 1 de juliol del 2016

MOLT DE BÀSQUET, HOLI I ESPUMA!

Semblava un dia gris, però una vegada més el temps ens ha deixat gaudir de totes les activitats programades.

El matí ha mantingut l’estructura de cada dia, els petits han treballat el tir sobre passada i sobre bot. Els grans han treballat sobre situació de 3 contra 3, el mà a mà i el bloc directe. Tots ells han acabat les sessions amb una part de relaxació.




Havent dinat tots els participants s’han vestit de blanc, preparant-se per la festa més acolorida de la setmana, transmeten il·lusió i posant color a cada moment, formant tots de la mateixa família del bàsquet.



Tots hem gaudit com nens petits, compartint somriures i diversió. A més, aquest any afegíem la festa de l’espuma després del holi, tot un festival. Ha estat un èxit!














A la tarda hem descansat i després de sopar preinfantils, infantils, cadets i juniors han anat al pavelló de Vielha per fer l’olympic games, una competició amb grups de totes les edats barrejats participant en concurs de triples, de tir lliures, d’habilitats, de two ball i de saltar a la comba. Una competició molt divertida unint tots els participants. Preminis i minis han estat al pavelló de Salardú on han realitzat un two ball, competint i gaudint d’una gran nit on el bàsquet ha estat el protagonista.















A un pas d’acabar aquesta gran setmana, només sabem que no pararem fins que això es pugui reviure.




A gaudir dels últims moments!