divendres, 4 de setembre del 2015

Projecte 1/2015, de 4 de setembre, de modificació del Reglament del Campus Gaudeix del Bàsquet (XII edició)

Projecte 1/2015, de 4 de setembre, de modificació del Reglament del Campus Gaudeix del Bàsquet (XII edició)

Exposició de Motius

I.
El passat dia 22 de juny de 2015 va entrar en vigor el Reglament del Campus Gaudeix del Bàsquet (XII edició). Aquesta norma, de caràcter provisional, ha intentat corregir certes deficiències que presentava l'anterior reglament d'aquesta organització, tant en l'àmbit substantiu com formal.

II.
Així mateix, en el marc del procés d'internacionalització del Campus Gaudeix del Bàsquet, aquesta organització ha cercat la col·laboració de diferents professionals d'aquest esport (entrenadors, àrbitres i jugadors) per a que analitzin els diferents partits de l'Eurobasket masculí que es durà a terme del dia 5 al 20 de setembre de 2015.

III
Aquesta col·laboració, que té caràcter gratuït, aporta valor afegit a la nostra organització, pel que és de justicia reconèixer aquesta tasca en l'àmbit del procés de selecció dels entrenadors de basquetbol. D'aquesta manera, a més del currículum esportiu, la participació activa en la publicitat, l'aportació directa i haver format part de l'equip de treball del Campus en edicions anteriors, el criteri relatiu a la participació en totes les activitats que realitza la nostra organització serà, d'ara endavant, un altre element a tenir en compte a l'hora de seleccionar els nostres tècnics.

Article únic.- Modificació de l'article 31 del Reglament del Campus Gaudeix del Bàsquet
S'afegeix una lletra, la e, a l'apartat 1 de l'article 31 del Reglament CGB, amb el text següent:
“e) La participació en les diferents activitats que realitza el Campus.”

Disposició final.- Entrada en vigor
El criteri relatiu a la participació en les diferents activitats que realitza el Campus entra en vigor el dia 5 de setembre de 2015.

Per tant, ordeno que tots els membres de l’organització i els participants del Campus cooperin al compliment d’aquest reglament.

Barcelona, 4 de setembre de 2015
Menna Jarque Margenat
Director del Campus Gaudeix del Bàsquet