dimarts, 23 de juny del 2015

Preparats per jugar i aprendre?


En aquesta dotzena edició del Campus Gaudeix del Bàsquet, els participants aprendran, entre d'altres coses, molt vocabulari en anglès relacionat amb el món del basquetbol. La nostra organització està decidida en la internacionalització d'aquesta pràctica esportiva. Cal destacar que alguns jugadors, que en el seu moment van ésser participants del CGB, han competit en competicions internacionals, o bé, juguen en equips europeus. 

Dia de sortida: com aniran vestits els membres de l'organització?



Tal com es va indicar en la carta informativa enviada el passat dia 6 de juny de 2015 a totes les famílies dels participants, la concentració de sortida tindrà lloc el proper dia 25 de juny de 2015 a les següents localitats: 

I. Barcelona.- Avinguda de Joan XXIII, enfront del Camp Nou i el carrer de Martí i Franquès. 

La concentració de sortida serà a les 9:00h del matí. Els autocars sortiran a un quart de deu (9:15h) i arribaran a l'Alberg Era Garona (Salardú) al voltant de dos quarts de tres (14:30h). 

II. Sentmenat.- Entre l'Avinguda Salvador Espriu i el Camí Bosc de Can Sorts. 

La concentració de sortida a Sentmenat serà a les 8:00h del matí. L'autocar sortirà a un quart de nou (8:15h) i arribarà a un quart de deu (9:15h) a Manresa (Els Trullols), entre l'Avinguda dels Països Catalans i el carrer Agustí Coll -que justament queda entre un MCDonald's i el Carrefour-.

Un cop hagi recollit els participants de Manresa, l'autocar arribarà a l'Alberg Era Garona (Salardú) al voltant de dos quarts de tres (14:30)

El director del Campus Gaudeix del Bàsquet, en Menna Jarque Margenat, ha decidit que el dia de la sortida tots els membres de l'organització hauran de portar la samarreta de color verd d'aquesta dotzena edició. D'aquesta manera, les famílies dels participants podran distingir en tot moment qui són els responsables. 

Aprofitem per desitjar-vos una bona Revetlla de Sant Joan!