dimarts, 14 de juny del 2016

Entrevista al director tècnic Marc Llinares Puigdellivol


Marc Llinares Puigdellivol

a) Aquest any tornes a repetir de director tècnic del Campus Gaudeix del Bàsquet. Com encares aquest nou repte?

Amb molta il·lusió. Estic content de tornar a ser un dels directors tècnics del Campus Gaudeix del Bàsquet. El més importat és que els nostres participants gaudeixin del basquetbol i aprenguin diferents conceptes, tant tècnics com tàctics, que no poden treballar en els seus respectius equips amb suficient detall durant la temporada.

D’aquesta manera, nosaltres els hi oferim perfeccionar els petits detalls, que són els que marquen la diferència.


b) Què vols treballar amb els participants en aquesta tretzena edició?

D’acord amb l’article 19.a del Reglament del Campus Gaudeix del Bàsquet (XIII edició), els directors tècnics tenim, entre altres atribucions, elaborar els plans de treball. En aquests documents, tant l’Esther Esquivias Lara com jo, exposem quins són els objectius que treballarem en l’estada esportiva i realitzem una proposta d’exercicis per tal d’assolir-los amb èxit. Òbviament, com sempre hi ha nous participants, aquest plans de treball s’adapten a les necessitats de tots ells.

En el meu cas, el que treballaré, primer de tot, són tots aquells recursos ofensius i defensius que permetin dotar als jugadors d’una major autonomia en la pista. Un cop els hagin après, els hi plantejaré diferents situacions de joc per a que resolguin de la manera més eficient possible.



c) Com podries descriure l’experiència a Salardú?

En aquesta tretzena edició, faré 8 anys al Campus Gaudeix del Bàsquet. L’experiència a Salardú és molt enriquidora, tant a nivell personal com esportiu. Hem creat un molt bon ambient amb tots els membres de l’organització i els participants. Tinc moltes ganes que arribi aquesta estada esportiva!

A més, noto que tinc la confiança tant del director del Campus, en Menna Jarque Margenat, com del coordinador, en Xavier Ventayol Lao. Em sento estimat per tots.