dijous, 16 de juny del 2016

Entrevista a la directora tècnica Esther Esquivias Lara

Esther Esquivias Lara

a) Aquest any tornes a repetir de directora tècnica del Campus Gaudeix del Bàsquet. Com encares aquest nou repte?

No puc evitar somriure al veure que inicio una altra edició del Campus Gaudeix del Bàsquet, i és que aquest any és i serà un Campus molt especial per a mi.

Encaro el repte de directora tècnica com el primer dia, amb moltes ganes i il·lusió. Cal tenir en compte que al finalitzar una estada esportiva a Salardú ja estem pensant en noves millores i nous reptes per l’any següent. No deixem d’innovar i d’emprendre, tot per aconseguir sorprendre els assistents del Campus. Treballem per arribar als jugadors/es i busquem mil maneres diferents de transmetre al jugador allò que no sap per tal que ho aconsegueixi un cop acabi el Campus.  



b) Què vols treballar amb els participants en aquesta tretzena edició?

Com a directora tècnica de les primeres etapes de formació, volem dotar als jugadors/es de molts recursos, tant ofensius com defensius, emfatitzant en els aspectes tècnics i en la presa de decisions. 

Ajudarem i reforçarem als jugadors/es a perfeccionar el seu joc amb l'objectiu de crear més seguretat a la pista i amb la suficient confiança per aplicar tots els coneixements. Volem aconseguir que tots els participants marxin amb la sensació d’haver après. 


c) Com podries descriure l’experiència a Salardú?

La paraula és màgia, aquell indret és màgic. L’experiència a Salardú és única, indescriptible...només els que han participat saben realment del que parlo. Quan creus que ho has viscut tot i que ha sigut el millor Campus, arriba una altra edició i es supera. En acabar l’estada, no només som monitors i jugadors, sinó que arribem a ser una petita gran família. Construïm grans moments plegats que només tenim ganes de reviure any rere any.

És la setmana més esperada de juny, arriba l’estiu i només hi ha ganes de Campus. El que es viu allà no ho he viscut en cap altre lloc! Vull agrair la confiança que ha dipositat amb mi el Campus, i en especial, en Menna Jarque. Persona a la qual admiro pel seu treball, esforç i dedicació. Ell dóna significat a les paraules ‘emprenedor’ i ‘innovador’. La seva tasca, valors i entrega són els ingredients essencials per l’èxit del Campus. Ets molt gran jefe!