dilluns, 27 de juny del 2016

NÚVOLS, RIURES I MOLT DE BÀSQUET



Un dia ben ennuvolat, però no hem parat d’aprendre i gaudir.

Els entrenaments de cadets i juniors al matí s’han centrat en la tècnica del bot i el dribling i han afegit la presa de decisions amb oposició a la tarda. Minibàsquet i infantils han treballat les aturades en un i dos temps i les arrancades obertes i creuades, molt més tècnic al matí i amb presa de decisions a la tarda. Tots els participants comencen a interioritzar detalls i aplicar petits conceptes.






Avui no hem pogut gaudir de la piscina però hem aprofitat per realitzar tallers de risoteràpia i de preparació física i activitats de lleure.
Pròximament us mostrarem en que han consistit els tallers de risobàsquet de la mà del Toni Foncuberta, ens ho hem passat bomba!




Altres equips han estat amb l’Alvaró, el nostre expert en entrenament i preparació física. Els jugadors/es han après a treballar capacitats físiques, com la força, mitjançant el joc i la diversió. També han après la rutina ideal d’estiraments per a després dels entrenaments i la competició. Conceptes molt interessants pel benefici del seu rendiment i prevenció de lesions, que podran aplicar en el seu dia a dia com a esportistes d’ara endavant.


En lleure hem treballat amb jocs de coneixença, per tal de cohesionar els grups i establir noves relacions.




A la tarda hem repartit la roba a tots els participants, quina pinta de “jugones” que tenen tots!  Seguidament els més petits han fet un taller manual de fanalets de llum amb pots de vidre.





A la nit, cadets i juniors han realitzat una gimcana d’enigmes, jugant a sherlock holmes i resolent diferents misteris plantejats. Minibàsquet i infantils han fet una de Mc Gyver, posant a prova les seves habilitats, creativitat i enginy.





Ara ja, a carregar piles per demà. Això només ha fet que començar!