dimarts, 16 de juny del 2015

"Cercar l'excel·lència és un deure ineludible per a nosaltres"




En Manel Atserias Luque, assessor jurídic i social media manager del blog i xarxes socials de la nostra organització, presentarà el Projecte de Reglament del Campus Gaudeix del Bàsquet al Director del Campus, en Sr. Menna Jarque Margenat, el proper divendres dia 19 de juny de 2015.

En un principi, estava previst que l'esmentat reglament es publiqués el passat dia 6 de juny, però a causa de les grans reformes que s'han introduït es va decidir endarrerir la seva publicació. Tal com es va avançar fa uns dies, el nou reglament seguirà les recomanacions del Llibre d'estil de les lleis i altres textos del Parlament de Catalunya, elaborat pels Serveis d'Assessorament Lingüístic de la cambra catalana. 

Aquesta norma regularà les següents matèries: 
  • Els drets i deures dels membres de l'organització i participants del Campus. 
  • Les funcions dels membres de l'organització durant l'estada esportiva. 
  • El procés de selecció dels entrenadors de basquetbol i monitors de lleure. 
  • El règim de protecció de dades de caràcter personal dels membres de l'organització i dels participants, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. 
  • El règim de protecció de drets d'imatge dels membres de l'organització i dels participants, d'acord amb la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge. 
  • El Banc del Campus. 

En paraules del nostre assessor jurídic: "Qualsevol organització, amb independència de quina sigui la seva activitat, ha de tenir una normativa pròpia. Els membres de l'organització i els participants han de saber a què atenir-se en tot moment. Per aquest motiu, aquesta norma respectarà els principis de claredat, concisió i precisió, entre d'altres".   

El reglament es publicarà en el blog el dia 21 de juny a les 20:00 hores.