dissabte, 20 de juny del 2015

Ja el tenim aquí!



Tal com vàrem anunciar el passat dia 29 de maig de 2015, en aquesta dotzena edició del Campus Gaudeix del Bàsquet cada entrenador tindrà un xiulet personalitzat de la nostra organització. Silbanding, l'empresa proveïdora d'aquest producte, va entregar els xiulets al director del Campus fa pocs dies.

D'aquesta manera, els entrenadors ja tenen tot el material necessari per a poder dirigir els entrenaments i les competicions. Compte enrere per a que comenci la màgia de Salardú!

Moltes gràcies Silbanding!  



"Ells podran decidir què fer"


D'esquerra a dreta: Xavier Ventayol Lao (Coordinador), Menna Jarque Margenat (Director del Campus) i Gemma Villafranca Serrano (farmacèutica)

Aquests darrers dies s'està vivint amb intensitat l'Eurobasket femení i la final de la Lliga ACB. Essent conscient d'aquesta realitat, el Director del Campus Gaudeix del Bàsquet, el Sr. Menna Jarque Margenat, ha decidit que aquells dies en què es disputi algun partit d'aquestes dues competicions els participants podran escollir entre fer lleure, o bé, seguir les retransmissions dels matxs. 

Eurobasket femení: la selecció espanyola ha guanyat de moment tots els partits de la competició.
Font: Article "Señas de Identidad" (Miguel Panadés) de la pàgina web de la Federación Española de Baloncesto

Primer partit de la final del Play-off Real Madrid vs. Barça
Font: Pàgina web del F.C. Barcelona