dimecres, 29 de juny del 2016

ENTRENAMENTS, PISCINA I XOCOLATADA




Ens hem llevat amb un sol ben radiant, els petits han continuat amb el treball de bot, iniciant el driblatge i amb més finalitzacions sota la presa de decisions. Els grans al matí han treballat transicions, 2x2 i han continuat amb la defensa de l’u per u. A la tarda han realitzat competicions d’habilitats.













Només entrar a la piscina hem acabat amb els pots de crema solar, quin sol!! L’únic remei era tirar-se a l’aigua, hem gaudit d’un bon bany i ens hem relaxat una bona estona, aprofitant també per descarregar cames dels entrenaments.







L’Alvaro ha preparat una sessió de zumba engrescant a grans, petits i monitors. També han fet una haka, “subidón” per anar a entrenar.







A la nit, els peques han fet jocs més tranquils, tot fent l’animal. Avui marxen d’hora a dormir, que el cansament comença a ser notori. Els grans han fet la gran batalla amb el mític FUROR, els nois han tornat a batre a les noies i es proclamen campions de la tretzena edició. L’any vinent segur que hi haurà venjança.






Avui menció especial pel nostre fisioterapeuta i la nostra farmacèutica, atenent a tots els nens/es i inclús donant pizza mentre fan cures.



A l’equador del campus, recarreguem piles que encara tenim molta guerra per donar! Bona nit.