dijous, 29 de juny del 2017

A L'EQUADOR

En ple equador del campus, comencem a acumular hores de bàsquet i el nostre fisio cada vegada està més sol·licitat, està fent un treball excel·lent. 




Els petits han continuat treballant la passada i les finalitzacions i els grans han iniciat el bloc directe, la defensa del jugador amb pilota i la mecànica de tir.






Al migdia hem fet un taller amb les samarretes blanques, que de blanques ja tenen poc. Han quedat xulíssimes, demà les acabarem de decorar.







Aquesta tarda els/les preminis han fet una competició d'habilitats i els/les minis i infantils han fet una competició de 3 contra 3, respectivament.





Avui hem tingut una visita sorpresa de la televisió de la Vall d'Aran on ens han fet un petit reportatge que serà emes demà al migdia.



A la nit els juniors han fet un partit amistós contra un combinat de Vielha, han guanyat 30 a 41, mentre que els/les cadets i infantils han competit en equips realitzant jocs tradicionals com el mocador i estirar la corda. Els més petits han realitzat una gimcana d'enigmes pel poble, a alguns els ha costat una mica però han resolt totes les incògnites amb nota.








CONTINUEM GAUDINT!