dissabte, 2 de juliol del 2016

ÚLTIM ENTRENAMENT, PARTIT CONTRA ELS ENTRENADORS I DISCO!

Això se’ns acaba, avui ens hem despertat sabent que ens tocava gaudir de cada instant, el sol brillava i amb moltes ganes hem fet els últims entrenaments d’una setmana molt intensa. Els petits, a la primera part de l’entrenament, han fet competició de tir i després, han aprofitat per treballar aquelles coses que despertaven més interès als/les jugadors/es. Els grans, han realitzat competició de 4 contra 4, en masculí i en femení.













Amb el bon temps, hem pogut divertir-nos a la piscina, un últim salt i amb ganes de tornar.






Després de dinar, hem fet un taller amb el photocall.










Un altre moment molt esperat de la setmana és la tarda on jugadors/es juguen contra tots/es els/les entrenadors/es. Espectacle dels entrenadors/es on una vegada més guanyem, encara ens mantenim en forma!



Ha estat una tarda especial, compartint amb tots els participants la mateixa passió, on la competició no era l’important, sinó gaudir del moment i somriure amb els més petits i també de fer empipar els més grans.








L’ultima nit, no pot ser d’una altra manera; disco i sobres. Només hem començat, però és una nit única, de confessions, comiats i agraïments. Moments per expressar tot allò que sentim, tot allò que Salardú ens fa viure, tota la màgia que compartim. Una màgia que no necessita trucs i que només és per aquells/es que l’han viscut i gaudit!


Encara queda el comiat de demà, però ja tenim ganes de tornar a començar.


No volem que acabi la nit... fins demà!