dimecres, 28 de juny del 2017

GAUDINT A TOPE!

El sol ha vingut de visita per Salardú i esperem que per quedar-se. Avui hem començat el dia inaugurant la nostra ràdio matinera, on hem retransmès els primers missatges de la nostra bústia anònima.









Els juniors avui han fet un lleure especial i abans del seu entrenament, han fet un passeig per Unha. Després dels entrenaments del matí, hem anat a la piscina, on tots els participants del campus han gaudit d'un merescudíssim bany, a més hem tingut el primer i mític salt del tigre d'en Manel Atserias i que s'ha pogut seguir en directe per instagram.













Cadets i juniors han treballat els passes i l'u per u, mentre que infantils i cistella petita han treballat els canvis de mà i diferents tipus de finalitzacions. 





Al mig dia hem fet un taller de malabars on han fet pilotes amb arròs i també hem gaudit d’una de les historietes del Manel.




A la nit, infantils, cadets i juniors s'han unit per fer diferents competicions d'habilitats, estan fets uns cracks! Els preminis i minis han superat amb nota els diferents challenges que se'ls hi ha plantejat, tot seguit han acabat amb una magnífica coreografia dirigida pel Manel i acompanyants de les Spice girls i la seva Wanna be, tot un espectacle!








Demà continuem, carregats d'activitats i energia!