dimarts, 21 de juny del 2016

Entrevista a la monitora de lleure Andrea Garcia Fajardo


Andrea Garcia Fajardo
1.- Per què el Campus Gaudeix del Bàsquet aposta per tenir un lleure de gran qualitat?
El Campus Gaudeix del Bàsquet és un espai curt en el temps però molt intens que aposta pel treball ben fet, estructurat i planificat. Durant l’estada, el més important és el treball del grup i, per aquest motiu, el grup és la base de totes les activitats de lleure. El Campus aposta per un lleure on es treballi els valors de la convivència, de la comprensió de l’altre, de la cooperació i la creació de vincles, ja que aquestes són experiències fonamentals que ajuden als joves a créixer com a individus i a assolir una sèrie de valors i actituds per a la vida en societat.
2.- Quines són les “activitats estrelles” del CGB?
D’activitats estrella n’hi ha unes quantes, començant per la gimcana de la primera nit on es crea un primer contacte entre els participants. És una gimcana d’inici molt maca, ja que petits i grans barrejats han d’ajudar-se per a passar diverses proves divertides.
D’altres activitats estrella tenim la nit de nois vs noies on la motivació que es genera és fabulosa. La més intrigant i més esperada sense dubte és el nit del terror on es treballa en el muntatge de les sales durant tot el dia per a crear un divertiment esgarrifador on tots el detalls (temàtica, atrezzo, decoració, maquillatge, audiovisuals, etc.) estan preparats i ben treballats per a deixar a més d’un tremolant.

3.- Quines novetats hi haurà per aquesta tretzena edició?
Aquesta tretzena edició aposta pel treball en grup més que mai i es plantegen nits d’enigmes on els participats hauran de resoldre situacions amb l’ajuda del diàleg i l’enginy. També es treballarà molt a partir de gimcanes, ja que vaig veure que és un format que funciona molt bé. I per als més petits tenim preparat, per primera vegada, una nit de nens vs nenes amb proves molt divertides que segur els hi motivarà molt.
4.- L’any passat vas venir per primer cop al CGB. Com vas viure l’experiència a Salardú?
La paraula que defineix la meva experiència és: intensa. Va ser una setmana intensa que va tenir un final molt emotiu i gratificant. Tot l’esforç realitzat per a dur a terme un lleure de qualitat mereix la pena quan veus els vincles que s’han creat i reps els agraïments dels nens per la feina realitzada. En definitiva, una experiència intensa, amb molt de treball darrere que acaba amb una satisfacció personal plena d’emoció i estima per la teva feina.