dijous, 18 de juny del 2015

Com funcionarà el Blog "Gaudeix del Bàsquet" durant l'estada esportiva?


Tal com es va exposar en la carta informativa de la dotzena edició del Campus Gaudeix del Bàsquet, que fou enviada a totes les famílies dels participants el passat dia 6 de juny de 2015, una de les novetats més significatives per aquest any és la posada en marxa d'aquest blog.

El Director del Campus, en Menna Jarque Margenat, va apostar decididament per aquesta eina amb un únic objectiu: informar diàriament a tots els pares i mares sobre totes les activitats que realitzen els seus fills/es durant l'estada esportiva, ja siguin esportives (entrenaments i competicions) com lúdiques (lleure). En paraules del màxim responsable d'aquesta organització, "Més enllà de les publicacions diàries en les nostres xarxes socials, necessitem un canal de comunicació que ens permeti explicar d'una forma exhaustiva tot allò que succeeix al Campus. Els escrits han d'anar acompanyats amb fotografies i vídeos, i han d'ésser classificats en diferents apartats per tal que les famílies puguin consultar ràpidament allò que més els hi interessa."


És per aquest motiu que, a falta d'una setmana per a que comenci la màgia de Salardú, explicarem com funcionarà el Blog "Gaudeix del Bàsquet" durant l'estada esportiva. 

  • Qui és el responsable del Blog "Gaudeix del Bàsquet"?
D'acord amb el Projecte de Reglament del Campus Gaudeix del Bàsquet, que serà ratificat abans del diumenge, el responsable directe del Blog "Gaudeix del Bàsquet" és l'assessor jurídic d'aquesta organització, en Manel Atserias Luque. 
  • Quin serà el ritme de publicacions durant l'estada esportiva?
En un principi, es publicaran tres articles diaris. Ara bé, tenint en compte que hi haurà molta activitat a Salardú, Arties i Vielha (en aquesta edició som més de 150 participants), és molt probable que el número de publicacions sobrepassi l'esmentada xifra.
  • Quins seran els continguts de les publicacions?

Els continguts de les publicacions es dividiran en dos àmbits temàtics ben diferenciats: d'una banda, els entrenaments i les competicions; de l'altra, les activitats de lleure. Per això, introduirem dues noves etiquetes en el blog ("entrenaments i competicions" i "lleure"). El motiu d'aquesta divisió és per a que les famílies puguin accedir directament als continguts que més els hi interessi. 

No obstant això, l'etiqueta "XII Edició CGB" inclourà ambdós tipus d'activitats. D'aquesta manera, els pares i les mares podran veure per ordre cronològic tot allò que succeeix a Salardú.
  • El meu fill/a sortirà en aquestes publicacions?   

Tots els participants del Campus Gaudeix del Bàsquet sortiran en el blog, ja sigui individualment o en grup, durant l'estada esportiva. Cal posar en relleu que els autèntics protagonistes d'aquest Campus són els jugadors/es i és per això que des de l'organització es garantirà que tothom aparegui en aquest espai virtual.