divendres, 26 de juny del 2015

Una gimcana plena de reptes


Ahir a la nit, els jugadors del Campus Gaudeix del Bàsquet van participar en la primera activitat de lleure. Es tractava d'una gimcana, formada per deu proves, en què els deu grups (15 participants/grup) van haver de demostrar diverses habilitats (coordinació, força, etc.). Cadascuna d'aquestes proves era supervisada per un entrenador de basquetbol i posaven la qualificació al grup. 

La gimcana va tenir lloc a les instal·lacions de l'Alberg Era Garona i a diferents llocs de Salardú (plaça del pavelló municipal i ajuntament, entre d'altres). D'aquesta manera, els jugadors van poder conèixer aquest poble tan bonic i tranquil. 



Un cop els grups varen acabar les diferents proves, el director del Campus, el Sr. Menna Jarque Margenat, va reunir a tots els participants a les escales principals de l'alberg. Va donar la benvinguda a tots els jugadors i va recordar-los que la puntualitat és fonamental per a que es puguin dur a terme totes les activitats correctament. Va concloure el seu discurs desitjant-los una bona estada. 

Més tard, es va celebrar la primera sessió de control ordinària. El director va fer un balanç positiu del primer dia de Campus, felicitant a tots els membres de l'organització. Tot seguit, el coordinador, el Sr. Xavier Ventayol Lao, va assignar els torns i les pistes de joc que utilitzaran avui els participants (Salardú, Arties i Vielha); i, finalment, els directors tècnics es van reunir amb els entrenadors per acabar d'enllestir els grups d'entrenament.