dissabte, 1 de juliol del 2017

RECTA FINAL


Durant els entrenaments d'avui, minibàsquet i infantils han treballat la mecànica de tir, tant en estàtic com en moviment. Cadets i juniors han continuat el treball del bloc directe i de tir. 







Quan semblava que els sol sortia i podríem anar a la piscina, ha començat a ploure. Alguns equips han aprofitat les estones prèvies a l'entrenament per continuar coneixent els voltants. Altres s'han quedat a l'alberg on hem fet un karaoke amb molt de nivell i classes de zumba. 








Al migdia hem acabat de decorar les samarretes, han queda molt maques. Estan fets uns artistes! 



A la tarda, els juniors han fet competició de 5 contra 5 i els/les cadets de 3 contra 3. Els infantils han fet competició de tir i triples i els/les preminis i minis han continuat amb el treball de tir per preparar-se per a la nit. 





A la nit hem finalitzat el draft d'infantil a junior amb un concurs de triples, on els resultats han estat el de menys i la germanor dels més grans amb els més petits el de més. A més, hem tingut un escalfament privilegiat sota la direcció del Sergi Calatayud a ritme de "Follow the leader". Els/les premins i minis s'han quedat al pavelló de Salardú fent competicions, amb un two ball per parelles, un concurs de triples i de saltar a corda. Tot i que els més petits al final del dia ja no els hi queda energia, quan es tracta de jugar ho donen tot i s'ho han passat pipa. 





Estem a la recta final, amb cansament acumulat, amb vivències i experiències que ens deixaran records inoblidables i que per molt que no vulguem està a punt de finalitzar. Gaudirem del final i tornarem a contar els dies per tornar a començar.