diumenge, 29 de maig del 2016

Moltes gràcies participants i famílies!




Falta menys d’un mes per a que comenci l’estada esportiva a Salardú (Vall d’Aran) i tots els membres de l’organització ja estan preparats per donar-ho tot tant dins com fora de la pista. Un cop més, hem omplert el Campus Gaudeix del Bàsquet i una gran part d’aquests participants, provinents de diferents llocs d'arreu de Catalunya, porten repetint moltes edicions amb nosaltres.

Aquest fet demostra que tant els participants com les seves famílies tenen plena confiança en nosaltres i els hi estem molt agraïts. És un èxit, però alhora una gran responsabilitat. El nostre objectiu és cercar l’excel·lència en tot allò que oferim i és per això que intentem innovar i aportar valor afegit en aquella disciplina esportiva de la qual en som mestres però també aprenents: el basquetbol.

A principis de juny, el director del Campus, en Menna Jarque Margenat, enviarà la Carta Informativa a tots els participants d’aquesta tretzena edició. En aquest document, els jugadors podran conèixer exactament el següent:

a) Hora i lloc de sortida i tornada
b) Documentació i material imprescindible que haurà de portar el participant
c) Què inclou l’estada esportiva a Salardú?
d) Calendari i horari d’un dia de Campus
e) Membres de l’organització
f) Objectius
g) Instal·lacions
h) Qüestions d’interès pels participants i les famílies
i) Dades de contacte


Estigueu pendents del Blog “Gaudeix del Bàsquet” perquè abans, durant i després de l’estada esportiva hi haurà publicacions diàries!