dissabte, 27 de juny del 2015

Entrenaments XII edició CGB



Aquest vídeo està dedicat a totes les famílies dels participants per a que puguin veure com es treballa en els entrenaments del Campus Gaudeix del Bàsquet. Durant l'estada esportiva, s'aniran publicant més vídeos. 

Presentació oficial dels grups d'entrenament III






Presentació oficial dels grups d'entrenament II








Presentació oficial dels grups d'entrenament I










"Els petits detalls marquen les grans diferències"



Els directors tècnics del Campus Gaudeix del Bàsquet, l'Esther Esquivias Lara i en Marc Llinares Puigdellivol, valoren positivament l'inici d'aquesta dotzena edició. Després d'haver format els grups d'entrenament, amb la col·laboració dels entrenadors de basquetbol, ja han començat a aplicar els seus plans de treball. 

Cal recordar que aquests documents inclouen els continguts, objectius i metodologia dels entrenaments i competicions. En les properes hores entrevistarem a ambdós directors tècnics per a que ens expliquin quina és la seva planificació per aquesta estada esportiva. 

Arriba la festa Gaudeix del Holi!


Ahir a la nit, després de la segona sessió de control ordinària, els membres de l'organització van estar preparant els gots de pols de colors que tindran els participants per a la festa "Gaudeix del Holi". 

Aquesta activitat es durà a terme a la plaça del pavelló municipal de Salardú, un cop els jugadors hagin dinat. Cal destacar que la dita festa, la qual anirà acompanyada amb un bon ruixat d'aigua, no interferirà en cap entrenament. L'aprenentatge i el perfeccionament del basquetbol és la nostra prioritat i totes les activitats complementàries que es realitzen durant tota l'estada esportiva esdevenen un valor afegit pel Campus. 

En aquesta dotzena edició, comptem amb la col·laboració d'una especialista en aquest tipus de festa oriental, la Núria Rambla Vilamitjana. Ella ens ha assessorat sobre la dinàmica del Holi i la música que cal posar durant la celebració, entre d'altres aspectes. 

Ja estem preparats!