dijous, 30 de juny del 2016

TÚNEL DEL TERROR, COMPETICIONS I ENTRENAMENTS


Amb energia ens hem despertat per anar a entrenar, el sol no ha sortit fins les 13.00h. i fins que hem pogut anar a la piscina hem tingut una xerrada del nostre preparador físic i fisio, han parlat sobre nutrició, lesions esportives, entrenament de força aplicat al basquetbol i embenats funcionals, realitzant un tape pas a pas.









En els entrenaments, els petits han treballat diferents habilitats amb el bot i driblatge i han iniciat el tir. Els grans s’han centrat en l’spacing, el tir i situacions ofensives a partir dels talls. A la tarda els grans han realitzat competició de 3 contra 3, amb categoria masculina i femenina i els petits han fet competició d’habilitats.















Al migdia, en lleure hem realitzat una activitat ben engrescadora, creant molta germanor entre grans i petits. Hem realitzat un concurs fotogràfic, on per equips havien de fer una fotografia amb un nen que no toqui a terra, una amb un peu de cada integrant del grup, una d’un sol color, una que faci riure i una que faci por. Podeu veure-les al nostre instagram @campusgdb , són una pasada!



S’acostava la nit i els participants començaven a estar neguitosos esperant una de les activitats més esperada pels participants i també pels entrenadors, el túnel del terror. El terror del circ ha arribat a Salardú, ha estat una nit plena de crits i molt de terror. Gran feina de tots els entrenadors, transformant-se en actors irreconeixibles pels seus jugadors.











Dolços somnis i ja pensant amb la holi!