diumenge, 28 de juny del 2015

Fotos de família 2015



Una família del basquetbol tarda molts anys en crear-se. Nosaltres ho hem aconseguit en aquests dotze anys d'existència. Volem agrair a tots els participants i membres de l'organització per fer possible que el Campus Gaudeix del Bàsquet sigui un referent arreu del territori català. 

Presentació oficial dels grups d'entrenament IV











Gaudeix del Holi!


La festa "Gaudeix del Holi" ha tenyit de diferents colors a tots els participants del Campus Gaudeix del Bàsquet aquesta tarda. Abans d'explicar el desenvolupament d'aquesta activitat, cal saber en què consisteix aquesta festa. És per aquest motiu que comptem amb la col·laboració de la nostra especialista en aquest tipus de celebracions, la Sra. Núria Rambla Vilamitjana.

Pregunta.- Què és el Holi?

Resposta.- El Holi és el festival de color de la religió hindú. Tot i que ara és una festa que es celebra arreu del món, és la festa més pagana dels hindús.


Pregunta.-  Quin significat té el Holi? 

Resposta.- El Holi és el festival de l'alegria i l'amistat, que ho inunda tot amb el color. El Holi fa que deixem de ser diferents entre nosaltres. Un cop estem tenyits de colors representa que tots som iguals. 


Pregunta.- En què consisteix el Holi?

Resposta.- Les persones que hi participen porten una samarreta de color blanc (significa la puresa). Agafen un grapat de pols de color a cada mà, preparada per llançar-la enlaire. Aquesta festa va acompanyada d'un determinat tipus de música. 


En la festa "Gaudeix del Holi" s'han utilitzat 25 kg de pols de colors, recollits en petits gots de plàstic per tal de facilitar el llançament i garantir el bon èxit de l'activitat.