divendres, 30 de juny del 2017

SUMANT EXPERIÈNCIES INOBLIDABLES

Aquest matí els petits han treballat la passada i les finalitzacions, mentre que els grans han treballat el tir i situacions de 3 contra 3 i 5 contra 5.
Els que han entrenat en segon torn, han aprofitat per jugar a aquells jocs que tots hem jugat de petits i hem fet uns riures amb el joc de les cadires.
Les cadets i juniors han aprofitat per conèixer els voltants i han fet una passejada fins a Bagergue, els masculins s’han quedat al bar de la piscina i les minis i preminis s’han quedat a l’interior de l’alberg jugant a jocs de taula.















Després de dinar hem gravat el vídeo d’aquest any, el mannequin challenge, hem sigut autentiques estàtues. Aviat podrem veure el resultat.


La tarda ha estat plena de competicions, els/les preminis han fet un torneig de 4 contra 4 i també han jugat amb els seus entrenadors, l’Eira i l’Ivan. Les minis i els infantils han fet un concurs d’habilitats i els cadets i juniors han fet 3 contra 3.












A la nit, els petits han fet sessió de cine amb palomitas, han vist la pel·lícula “Paul” i han marxat d’hora a dormir per recuperar forces pel tram final. Els grans han començat el draft, una competició on barregem a tots els jugadors i són dirigits pels diferents entrenadors del campus. El format dels partits és de 4 contra 4 i demà acabaran la fase de grups per començar els encreuaments.












FINS DEMÀ FAMÍLIA !