dijous, 11 de juny del 2015

Molta sort noies!

Font: Article "Debut con trampa" de la pàgina web de la 
Federación Española de Baloncesto 


Avui comença l'EuroBasket femení 2015 que es disputa a Hongria i Romania. La selecció espanyola de basquetbol debuta aquesta tarda, a les 19:00 hores, contra Lituània al Pavelló Arèna Sopron (partit televisat a TDP- Teledeporte). 

Les jugadores del seleccionador nacional, el Sr. Lucas Mondelo, estan en el Grup D d'aquesta competició i s'hauran d'enfrontar contra la República Eslovaca, l'amfitriona Hongria i Suècia els dies 13, 14 i 15 de juny, respectivament.

El Campus Gaudeix del Bàsquet desitja molta sort a la selecció espanyola de basquetbol. Cal tenir en compte que hi ha una forta presència catalana en aquest gran equip: Silvia Dominguez (Montgat), Laia Palau (Barcelona), Marta Xargay (Girona), Nuria Martínez (Vilassar de Mar), Lucila Pascua (Sabadell) i Anna Cruz (Barcelona). Les altres jugadores que formen part de la selecció són Laura Nicholls, Leticia Romero, Alba Torrens, Astou Ndour, Laura Gil i Laura Herrera.

Com a fet històric, relacionat amb la nostra organització, cal posar en relleu que l'actual seleccionador va ser entrenador del Campus fa uns anys.